Крап од преку 24 килограми денес уловен на браната „Паљурци“

На хидроакумулацијата „Паљурци“ денес беше уловен капитален примерок на крап со тежина од 24 килограми и 230 грама.

По уловот крапот е вратен назад во водите.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password