Доколку дозволат временските услови авио-прскањето против комарци ќе се изврши утре

Утре (27.06.2018) ќе се изврши претходно одложеното авионско прскање против комарци на територијата на општина Богданци.

Се известуваат сопствениците на пчелните семејства од подрачјето на општина Богданци во наведениот период да ги превземат сите мерки за заштита на пчелните семејства.

Доколку временските услови не дозволат прскањето ќе се изврши наредниот ден 28.06.2018(четврток) во истиот период.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password