Вкупно 1.859 болни и немоќни лица ќе гласаат на референдум во сабота

За референдумот на 30-ти септември за гласање се пријавиле вкупно 1.859 болни и немоќни лица во 69 од 80 општини. Пријавените ќе гласаат во своите домови на 29-ти септември, а гласањето ќе биде спроведено од страна на членови на избирачките одбори.

Во Богданци за гласање се пријавиле 30 болни и немоќни лица.

На локалните избори во 2017-та година за гласање се пријавиле над 5.400 болни и немоќни лица.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password