Во Богданци премиера на претставата „Ај уште по една“

На 2.2.2019-та година (сабота), во ЈОУ Дом на култура „Бранд Петрушев“ – Богданци, со почеток од 20 часот, премиерно ќе биде изведена претставата „Ај уште по една“ на Харолд Пинтер.

Улогите ги играат Марин Џишев и Тина Танчева. Режијата и сценографијата се колективни, илустрација – Илијана Такашманова, фотографија – Боки Марков.

Влезницата за претставата чини 100 денари.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password