РК „Младост“ – Богданци против РК „Партизан“ – Гевгелија за почеток на новата сезона

На 24.02.2019-та година (недела) со почеток од 11 часот, во спортска сала „26-ти април“ – Гевгелија, ќе се одржи натпревар помеѓу екипите на РК „Младост“ – Богданци и РК „Партизан“ – Гевгелија.

Натпреварот е дел од 1/8 финале – КУП натпревари на сениорската екипа на „Младост“  со што ќе се отвори и сезоната.

Овој натпревар е од големо значење, бидејќи со победа над „Партизан“ – Гевгелија, „Младост“ има шанса да обезбеди пласман во ¼ финале КУП натпревари Македонија а тоа ќе значи и натпревари со некои од суперлигашките екипи.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password