Марија Ичкова со нова песна „Пак да те допирам“

Младата богданчанка која публиката ја запозна со нејзиното учество во талент-шоуто „Икс Фактор“ објави нова песна која го носи насловот „Пак да те допирам“.

Песната е направена во соработка со тимот од „Мјузик хаус“, а како автор и композитор се потпишува Бојан Трајковски од „Ај Кју“.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password