Пријателски натпревар помеѓу екипите на РК „Младост“-Богданци и РК „Вардар“-Неготино

РК „Младост“ – Богданци продолжува со пријателските натпревари, како подготовка за новата сезона 2019/2020.

Во недела, на 25-ти август, со почеток од 19 часот, на домашен терен сениорите ќе одиграат против екипата на РК „Вардар“ – Неготино.

Пријателските натпревари му помагаат на „Младост“ подготвен да ја започне претстојната сезона, со надеж дека и во новата ќе биде исто толку успешен.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password