Ансамблот „Мегдан“ и Балетското студио „Sweet Dance“ со настапи во Богданци

Продолжуваат културните настани – дел од Богданско културно лето. Утре, 05.09 (четврток), Фолклорниот ансамбл за традиционална музика и игра „Мегдан“ ќе одржи концерт во Градски парк – Богданци, со почеток од 20 часот.

Додека пак, на 06.09.2019-та година (петок) балетското студио „Sweet Dance“ ќе настапи во Градскиот парк во Богданци, со почеток од 21 часот.

Настаните како дел од Богданско културно лето се во организација на Домот на култура „Бранд Петрушев“.

Претходно, како дел од Богданско културно лето се одржаа упте неколку културни настани.

 

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password