РК „Младост“-Богданци со последни подготвителни натпревари пред почетокот на новата сезона

На 06.09.2019-та година (петок) во спортската сала „Тошо Арсов“ – Штип, РК „Младост“ – Богданци ќе одигра два пријателски натпревари против екипата на РК „Текстилец“ – Штип.

Натпреварите се и последни подготвителни пред почеток на новата натпреварувачка сезона 2019/20, а на кој ќе одиграат најпрво пионерите од 19 часот, а подоцна и сениорите со почеток од 20:15 часот.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password