Ќе се проширува делницата Панов мост – Влез во Богданци од Регионалниот пат P1109

Ќе се вршо реконструкција со проширување на делницата Панов мост – Влез во Богданци од регионалниот пат P1109.

За таа намена Јавно претпријатие за државни патишта објави јавна набавка за изработка на Проектна документација за реконструктивниот зафат.

 

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password