Градоначалникот Шапов на децата од градинките во Богданци и Стојаково им подели новогодишни пакетчиња

Градоначалникот на Општина Богданци, Блаже Шапов, по повод новогодишните и божиќните празници ги посети градинките во Богданци и Стојаково.

При посетата на децата им подели пакетчиња и им посака здравје, среќа и радост во Новата Година, а децата со песна и играа му посакаа топло добредојде.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password