И годинава традиционално ќе се запалат коледарските огнови во Богданци и Стојаково

И годинава на 5-ти јануари, недела, во Богданци ќе се одржи традиционалното палење Коледарски оган.

Настанот ќе започне во 18 часот во Градскиот парк во Богданци.

Организатор на истиот е Лебопекара „ММ” и „Солун 53” маркети.

Во Понеделник пак, 06.01.2020 година, истиот настан, во организација на Месната Заедница – Стојаково ќе се оддржи во населено место Стојаково.

Настанот ќе биде збогатен со маскенбал, кој ќе се одржи во Домот на културата во Стојаково, со почеток во 19.30 часот.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password