Катерина Апостолова од Богданци добитник на 100.000 денари од наградната игра на „Мој ДДВ”

Катерина Апостолова е среќната добитничка на 100.000 денари од „Мој ДДВ, моја награда”

Во четвртото коло од наградната игра, во која учествуваат сите скенирани сметки преку апликацијата „Мој ДДВ” беа извлечени вкупно 15 добитници.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password