Габриела Костевска ученик во СОУ „Богданци“ е првонаградена на националниот конкурс „Кирил и Методиј – наши први учители, наши први просветители“

Сојузот на просветни работници објави конкурс на тема: „Кирил и Методиј – наши први учители, наши први просветители“.

Од пристигнати над 100 творби, првата награда ја доби ученичката Габриела Костевска, од Валандово, I-5 клас, здравствена струка, под менторство на проф. Верица Ризовска од СОУ „Богданци“.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password