Распишан е меѓународен конкурс за овогодинешното 34-то издание на фестивалот на новосоздадени македонски песни „Фолк Фест“ – Валандово 2019-та, кој ќе се одржува последната недела од месец мај 2019-та (петок…

Прочитај повеќе